Az adatok 100g tisztított élelmiszerre vonatkoznak mg-ban kifejezve.
Húsok, belsőségek, húskészítmények | |
agyvelő | 3000 |
bacon | 70 |
borjúmirigy | 200 |
borjúnyelv | 72 |
borjúvese | 380 |
császárhús | 140 |
csontvelő | 240 |
disznósajt | 110 |
fogas, hekk | 30 |
főzőkolbász | 100 |
gyulai kolbász | 171 |
hering | 64 |
húskonzerv | 100 |
húskrém | 83 |
kenőmájas | 224 |
lép | 500 |
libamáj krém | 290 |
marhamáj | 305 |
nyári szalámi | 114 |
párizsi, krinolin, szafaládé | 75 |
ponty, angolna | 70 |
rákhús | 120 |
sertésmáj | 430 |
szardínia | 70 |
téliszalámi | 150 |
tőkehal | 50 |
tonhal | 70 |
tüdő | 350 |
vagdalthús-konzerv | 105 |
vér | 190 |
vitál sonka | 60 |
Zsiradékfélék
csirkezsír | 85 |
füstölt szalonna | 105 |
kacsazsír | 100 |
libazsír | 100 |
majonéz | 110 |
marhafaggyú | 100 |
sertészsír | 95 |
tepertő | 155 |
Utolsó kommentek