<

cikkek

üzenőfal

Utolsó kommentek

  • Dolus: A magas koleszterin szint valóban csökkenthető. Nekem is az volt. Én is változtattam a táplálkozás... (2012.02.14. 20:36) 7 tévhit a koleszterinről
  • Mamuska: Had egészítsem ki a cikket azzal ( aki nem tudná és erre téved az is megtudja) hogy a fahéj nagyon... (2012.01.19. 21:36) Miért magas?
  • BMK73: A férjem 39 éves. Kb egy éve derült ki nála, hogy komoly gondok vannak a triglicerid szintjével. K... (2010.11.23. 23:07) A magas vérzsírszint kezelése
  • Fogyás: Diétához is tökéletes a leves. Én is szeretem. (2010.09.06. 14:11) Szeretem a leveseket...
  • 8kftg4p: oké (2010.02.24. 20:52) Mintaétrend 6. nap
  • Utolsó 20
pagerank

Fontosabb élelmiszereink koleszterintartalma 1.

2009.01.27. 09:30 | camarosa | Szólj hozzá!

Címkék: diéta koleszterin nyersanyag triglicerid tápanyagtáblázat

Az adatok 100g tisztított élelmiszerre vonatkoznak mg-ban kifejezve.

Húsok, belsőségek, húskészítmények

 

agyvelő

3000

bacon

70

borjúmirigy

200

borjúnyelv

72

borjúvese

380

császárhús

140

csontvelő

240

disznósajt

110

fogas, hekk

30

főzőkolbász

100

gyulai kolbász

171

hering

64

húskonzerv

100

húskrém

83

kenőmájas

224

lép

500

libamáj krém

290

marhamáj

305

nyári szalámi

114

párizsi, krinolin, szafaládé

75

ponty, angolna

70

rákhús

120

sertésmáj

430

szardínia

70

téliszalámi

150

tőkehal

50

tonhal

70

tüdő

350

vagdalthús-konzerv

105

vér

190

vitál sonka

60

 

Zsiradékfélék

csirkezsír

85

füstölt szalonna

105

kacsazsír

100

libazsír

100

majonéz

110

marhafaggyú

100

sertészsír

95

tepertő

155

 A folytatás itt található!

A bejegyzés trackback címe:

https://koleszterin-dieta.blog.hu/api/trackback/id/tr55905546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása